Rólunk

Roborkarvégi megfogásokra specializálódott cégünket, a One1Parts Kft.-t 2019-ben alapítottuk Magyarországon.
Csapatunk tagjai több tíz éves nemzetközi szakmai tapasztalattal rendelkeznek az ipari automatizálás és ezen belül az „end of arm tooling” EOAT területén.
Saját gyártású, Németországból származó termék portfóliónk több mint 5.000 típusú vákuum korongból és EOAT alkatrészből tevődik össze, ami mellé rugalmasan kínálunk egyedi gyártású termékeket is speciális igények kielégítésére.

A One1Parts vákuumkorongok és EOAT alkatrészek lefednek minden megfogástechnikai felhasználási igényt az összes nagyobb  iparágra vonatkozóan, külön kiemelve a  műanyagipari fröccsöntést, az élelmiszeripari és egészségügyi ipari termékek gyártását és csomagolását, valamint  a fém, üveg és kompozit alapanyagú termékek mozgatását. Vákuumkorongjaink és a gyártási folyamataink rendelkeznek az összes fontosabb specializált biztonsági tanúsítvánnyal – FDA, REACH,ROHS – így közvetlenül érintkezhetnek élelmiszeripari és egészségügyi termékekkel.

A saját fejlesztésű termékek mellett egyéb, az európai gyártási környezetben elterjedt gyártók termékeire is tudunk 1/1-es átalakítás nélkül használható alternatívát ajánlani lényegesen alacsonyabb költségszinttel. A legmegfelelőbb  termék kiválasztásában specializált mérnökeink állnak az Önök rendelkezésére.


Szolgáltatások

 

Kereskedelem mellett vállaljuk komplett robotkarok, EOAT fejek,  univerzális és egyedi megfogók tervezését és gyártását.
Szakembereink már a tervezés első lépéseitől kezdve segítenek a tökéletes megfogáshoz szükséges konstrukciók kidolgozásában, egészen az üzembehelyezésig.  3D tervező szoftverek segítségével elkészítjük a megépítéshez szükséges terveket, összeállítjuk a gyártási dokumentációkat, kiválasztjuk a legmegfelelőbb alkatrészeket, megépítjük majd szállítjuk az összeszerelt robotkarvégi szerszámokat, gyorsabbá és hatékonyabbá téve partnereink automatizálási törekvéseit.

Műszaki tanácsadás

A gyártási folyamat megfelelő működéséhez nélkülözhetetlen a termékek tökéletes megfogása.
A tökéletes vákuumkorong vagy megfogó kiválasztásával rengeteg gyártási idő és  karbantartási költség takarítható meg.
A legmegfelelőbb termék kiválasztásához vegye igénybe online vákuumkorong kiválasztó segédünket vagy kérje szakembereink segítségét, akár a gyártási folyamat helyszíni  megtekintésével  egybekötött személyes konzultáció keretében.

Igény esetén a megfogás tesztelésére kötelezettség- és kiadásmentes teszt darabokat biztosítunk, vagy termékminták küldése esetén saját laborunkban is végzünk megfogási kísérleteket.
Részletekért vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeken:

Shopping Cart